Суд заарештував екс-заступника глави Мінекономіки і призначив заставу в 3,4 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд заарештував екс-заступника глави Мінекономіки і призначив заставу в 3,4 млн

Казна та Політика
389
Колишнього заступника міністра економіки Юрія Бровченка, який обіймав держпосаду з 2016 по 2018 рік, суд заарештував за підозрою в державній зраді і призначив заставу в розмірі 3,4 млн грн. Про це повідомив адвокат Бровченка Сергій Стретович.
“Сьогодні суд обрав моєму підзахисному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою із заставою. Ми незадоволені таким рішенням і будемо його оскаржувати в апеляції”, – сказав Стретович.
Захисник затриманого підкреслив, що Бровченко заперечує висунуті йому підозри. Адвокати збираються просити суд відпустити колишнього чиновника під цілодобовий домашній арешт.
Нагадаємо, у вівторок, 22 жовтня, в аеропорту Бориспіль СБУ затримала Бровченка, якого підозрюють у держзраді і заподіянні збитку обороноздатності України. Як раніше повідомлялося, Бровченко, який в Мінекономіки відповідав за оборонну сферу, уклав з іноземною компанією свідомо збитковий договір на суму $16,6 млн. Крім екс-заступника міністра економіки також затримані й інші фігуранти гучної справи – представник іноземної компанії і співробітник держпідприємства “Український центр “Безпека” “і державної акціонерної холдингової компанії “Артем”.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас