HTC випустила доступний телефон для майнерів і геймерів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HTC випустила доступний телефон для майнерів і геймерів (фото)

Фондовий ринок
1969
HTC представила нову модель телефону для криптоентузіастів Exodus 1s на конференції Lightning в Берліні, присвяченій однойменному платіжному протоколу. Телефон вийшов у продаж відразу з платіжним протоколом Lightning. Зараз його можна купити в Європі, Тайвані, Саудівської Аравії і ОАЕ, потім додадуться й інші країни, пише Digital Trends.
Попередню версію, Exodus 1, спершу можна було придбати тільки за криптовалюту і за відносно високою ціною – $1000. Потім виробники скинули ціну до $699.
У нової моделі більш скромні характеристики, ніж у Exodus 1: дисплей на 5,7 дюймів, батарея на 3000 мА*год, процесор Qualcomm Snapdragon 435 з 4 ГБ оперативної пам’яті, 64 ГБ вільного місця і слот для картки MicroSD. Цього якраз повинно вистачити на розподілений реєстр Bitcoin, який зараз становить 260 ГБ і щорічно додає по 60 ГБ.

Новий Exodus 1s набагато доступніший – зараз він продається за $250. Крім звичайного бюджетного телефону Android власник отримає за ці гроші криптовалютний гаманець і інструменти для управління вузлом мережі Bitcoin.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас