АТ «Таскомбанк» на Rail Cargo Business Forum про можливості фінансування залізничного транспорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АТ «Таскомбанк» на Rail Cargo Business Forum про можливості фінансування залізничного транспорту

Особисті фінанси
49
На Rail Cargo Business Forum Перший Заступник Голови Правління АТ «ТАСКОБАНК» Володимир Дубєй розповів про можливості фінансування залізничного транспорту.
10 жовтня 2019 року Перший Заступник Голови Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Володимир Дубєй виступив з доповіддю на Rail Cargo Business Forum, який зібрав ком’юніті для обговорення майбутніх залізничних перевезень в Україні.
АТ «Таскомбанк» на Rail Cargo Business Forum про можливості фінансування залізничного транспорту
У форумі взяли участь близько 250 представників — основні гравців ринку та влада. Лідери галузі, а також іноземні гості: представники залізниці, вагонобудівних і вагоноремонтних підприємств, виробники та постачальники комплектуючих, ІТ-компанії (розробники програмного забезпечення), експедитори та оператори рухомого складу, вантажовідправники і перевізники, трейдери, банки, інвестиційні та лізингові компанії, представники відділів розвитку персоналу та кадрової політики.
Володимир Дубєй розповів про те, як задовольнити потреби клієнтів використовуючи банківські продукти для фінансування залізничного транспорту, а також про банківські тенденції, інновації і технології, які допоможуть змінити ринок залізничних перевезень в Україні.
«Банкам цікаво працювати з учасниками ринку залізничних перевезень через перспективність ринку, прозорі умови, легкість аналізу бізнесу клієнта», — зазначив Перший Заступник Голови Правління АТ «ТАСКОМБАНК». Володимир Дубєй пояснив, чому учасники ринку залізничних перевезень зацікавлені у співпраці з Банком. Це, зокрема, мінімізація ризиків втрати активів, низька вартість фінансування та можливість комплексного обьслуговування, завдяки широкому вибору банківських продуктів.
АТ «Таскомбанк» на Rail Cargo Business Forum про можливості фінансування залізничного транспорту
Довідка:
З 2019 року АТ «ТАСКОМБАНК» входить до переліку системно важливих банків. Банк займає сімнадцяте місце в рейтингу НБУ за розміром активів. У 2018 році прибуток Банку склав понад 400 млн грн. Зараз активно нарощує темпи кредитування клієнтів корпоративного, малого та середнього бізнесу і приватних осіб. У першому кварталі 2019 приріст кредитного портфеля юридичних осіб Банку склав 41 млн грн. Статутний капітал станом на 1 липня 2019 становить 1153 млн грн, а активи — 17 671 млн грн.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас