Hummer повернеться на ринок з електричним позашляховиком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hummer повернеться на ринок з електричним позашляховиком

Технології&Авто
689
Бренд Hummer припинив існувати близько 10 років тому через падіння попиту. Зараз же General Motors має намір відродити марку і розробити серію електричних позашляховиків і пікапів.
До кінця 2021 року автоконцерн GM планує запустити лінію для випуску електрокарів на своєму заводі в Детройті. Це дасть можливість відродити бренд Hummer, пише Reuters.
Нова лінійка преміальних позашляховиків і пікапів буде оснащена електричними силовими установками і отримає індекс BT1. Інвестиції в цей проект склали 3 мільярди доларів.
Це рішення автоконцерн ухвалив на тлі відсутності конкуренції в цьому сегменті, що, за підрахунками аналітиків, дозволить отримати високий прибуток. Згідно з планами, перший електричний пікап GMC представлять в 2022 році, а перший позашляховик на електротязі Cadillac – до 2023 року.
Рішення про відродження Hummer все ще перебуває на стадії розгляду. Ймовірність, що воно все ж таки буде ухвалене, дуже висока. Виробник навіть озвучив приблизну вартість майбутніх моделей. Електричний позашляховик пропонуватимуть за ціною від 100 тисяч доларів, а пікап – від 90 тисяч доларів.
За матеріалами:
Інформатор Гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас