Корпорація "Богдан" заперечує звинувачення в завищенні ціни "Богдан-63172" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корпорація "Богдан" заперечує звинувачення в завищенні ціни "Богдан-63172"

Фондовий ринок
738
Компанія “Богдан Моторс” вважає безпідставними і неправдивими звинувачення у завищенні ціни автомобілів “Богдан-63172”, що поставляються в рамках державного оборонного замовлення, повідомляє прес-служба корпорації.
“Продукція нашого заводу – вантажні автомобілі підвищеної прохідності “Богдан-63172” протягом виготовлення та постачання до Збройних Сил України мали нижчу ціну порівняно з аналогічною технікою інших постачальників. Зворотній зв’язок з безпосередніми користувачами – військовими водіями ВСУ підтверджує, що “Богдан-63172” значно перевищує за якісними показниками та надійністю автомобілі інших виробників”, – стверджується в офіційній заяві колективу Черкаського заводу “Богдан Моторс”, поширеній у суботу прес-службою корпорації.
У заяві наголошується, що всі контракти з держоборонзамовленням виконувалися і виконуються нашим підприємством достроково, а автомобілі під час експлуатації не мали зауважень від військових, а гарантійні звернення мали мінімальну кількість, як для такого обсягу поставок.
Колектив стверджує, що вартість вантажівок навіть гіпотетично не могла бути завищеною, оскільки формувалася в повній відповідності з чинним законодавством і підзаконними актами – з чинною редакцією постанови Кабінету Міністрів України №517 та №464, які регламентують весь порядок формування ціни при виконанні оборонного замовлення. При цьому діяльність підприємства постійно контролювалася відповідними держорганами.
“Події, які останнім часом розгортаються навколо нашого підприємства, вносять велику нервозність в настрої працівників. Тому результат такого перебігу подій ставить під загрозу в найближчій перспективі виконання держоборонзамовлення”, – вважають на підприємстві.
Як повідомлялося з посиланням на прес-службу НАБУ, Гладковський був затриманий 17 жовтня в аеропорту “Бориспіль” “за підозрою в зловживанні службовим становищем”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас