Xiaomi презентувала універсальну зарядку для всіх пристроїв: особливості та ціна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi презентувала універсальну зарядку для всіх пристроїв: особливості та ціна

Фондовий ринок
8308
Китайська компанія Xiaomi анонсувала випуск універсального зарядного пристрою “3 в 1” для різних ґаджетів. Окрім функцій блока живлення потужністю 18 Вт новинка отримала вбудований PowerBank та стандартний вивід розетки для підключення лептопа або іншої електроніки, який дозволяє заряджати ґаджети різного типу.
Зарядний пристрій від Xiaomi являє собою багатофункціональне джерело живлення. Він підключається до побутової електромережі, а на його корпусі розміщені порт USB Type-C з вихідною потужністю 18 Вт, два гнізда USB-A і звичайна розетка для підключення різних електроприладів. Додатково в пристрій інтегрований акумулятор ємністю 5000 мАг – при відсутності розетки ґаджети можна зарядити в режимі PowerBank.
Зарядний пристрій виконаний в текстурованому металевому корпусі з LED-індикатором, який показує залишок ємності АКБ. Окрім того, виробник зазначає, що аксесуар захищений від перепадів напруги.
У продаж новинка від Xiaomi надійде за ціною 22 долари (близько 600 гривень). Дата роздрібного дебюту універсальної зарядки буде оголошена пізніше.
За матеріалами:
Today.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас