Toyota представила новий воднемобіль (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota представила новий воднемобіль (фото)

Технології&Авто
3100
Компанія Toyota сьогодні офіційно анонсувала воднемобіль Mirai другого покоління. З яскраво вираженого седана Mirai перетворився на благородний фастбек, і профіль має не гірший, ніж Audi A7.
Хоча паща решітки радіатора з великою кількістю горизонтальних планок, як у деяких сучасних моделей Toyota і Lexus, сприймається вже не так однозначно. Але в цілому автомобіль здається більш гармонійним і навіть трохи більш спортивним, ніж перше покоління.
Toyota представила новий воднемобіль (фото)
Mirai другого покоління побудований на задньопривідній платформі. Гібридна силова установка принципово не змінилася: в результаті хімічної реакції взаємодії водню і кисню виробляється електрика, яка і приводить Mirai в рух. Щоправда, тепер обіцяно збільшення дальності поїздки на одній зарядці на 30% в порівнянні з моделлю першого покоління. Тобто можна розраховувати приблизно 600-700 км.
Toyota представила новий воднемобіль (фото)
Mirai другого покоління став довшим і ширшим за попередника (довжина досягає 4973 мм, ширина – 1884 мм), але висота знизилася до 1468 мм. Натомість колісна база збільшилася майже на 14 см – до 2918 мм.
Toyota представила новий воднемобіль (фото)
Інтер’єр змінився дуже сильно, і найголовніше – тепер перед водієм розташований повноцінний приладовий щиток. Він представлений 8-дюймовим екраном. Ще один дисплей діагоналлю 12,3 дюйма розміщений на центральній панелі. Продажі Toyota Mirai другого покоління стартують в кінці 2020 року. Вартість буде оголошена ближче до старту продажів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас