Третя щорічна конференція Admitad Expert Kiev 2019 від професіоналів affiliate-маркетингу в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Третя щорічна конференція Admitad Expert Kiev 2019 від професіоналів affiliate-маркетингу в Україні

Фондовий ринок
203
18 жовтня в Києві пройде конференція Admitad Expert Kiev 2019 – головна подія року для всіх, хто хоче дізнатися більше про CPA-маркетинг та просування онлайн.
Третя щорічна конференція Admitad Expert Kiev 2019 від професіоналів affiliate-маркетингу в Україні
На Admitad Expert Kiev 2019 традиційно буде два тематичні потоки: фінанси й e-commerce. Більш ніж 10 доповідей від топових спікерів, нові кейси від рекламодавців й історії успіху веб-майстрів, щоб кожен відвідувач заходу здобув корисні знання.
Цьогоріч хедлайнером нашої конференції стане Олег Гороховський – співзасновник Monobank, який поділиться секретом, як стати лідером на ринку, а також розповість про перспективи та плани на майбутнє.
На конференції також виступлять з доповідями експерти з moneyveo, Prom, Hotline.finance, Retail Rocket, Сушия і Цитрус.
Тільки на конференції Admitad Expert Kiev 2019 рекламодавці діляться своїми реальними історіями успіху в CPA і рекомендаціями для веб-майстрів – як успішно заробляти на партнерській програмі.
На заході зберуться понад 450 учасників, серед яких топові веб-майстри, лідери інтернет-маркетингу і найбільші рекламодавці з ніш e-commerce, mobile, finance, travel і онлайн-сервіси.
Admitad Expert Kiev 2019 – це не лише корисні доповіді, а й нові знайомства і контакти. Тут ви зможете знайти нових партнерів серед найкращих веб-майстрів і рекламодавців, домовитися про співпрацю і поспілкуватися в неформальній обстановці з командою Admitad після офіційної частини.
Стежте за інформацією, оновленням програми, новими спікерами і темами виступів на сайті або в групі на Facebook.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас