Таскомбанк взяв участь у ювілейному Wizz Air Kyiv City Marathon! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк взяв участь у ювілейному Wizz Air Kyiv City Marathon!

Особисті фінанси
27
Таскомбанк взяв участь у ювілейному Wizz Air Kyiv City Marathon!
5-6 жовтня співробітники ТАСКОМБАНКУ взяли участь у забігах 10th Wizz Air Kyiv City Marathon. Цього року марафон об’єднав понад 17 000 учасників як з України, так і з-за кордону і вперше проходив на кількох локаціях. Протягом двох днів 39 учасників з команди ТАСКОМБАНКУ подолали дистанції від 4,2 км до напівмарафону — 21 км.
«Біг — це не просто шлях до здоров’я, це спосіб знайти себе, повірити у власні сили та навчитися перемагати! Ми раді бачити, що з кожним роком усе більша кількість наших колег беруть участь у подібних заходах, підтримуючи цінності здорового способу життя», — говорить Андрій Комаріст, Голова Правління ТАСКОМБАНКУ. — «Люди — це наш найцінніший ресурс, ми пишаємося нашою командою та переконані, що разом ми зможемо все».
Поділитися своїми емоціями після забігу ми попросили учасників марафону з команди ТАСКОМБАНКУ. Ось що вони нам розповіли.
Віра Спірідончева
подолала дистанцію 21 км без спеціальної підготовки
«Я обожнюю виклики! Дистанція в 21 км — це, в першу чергу, виклик перебороти свій страх і наважитися на таку авантюру. Біг на довгу дистанцію — своєрідна медитація, час, який ти проводиш наодинці з собою та своїми думками, а в кінці, пересікаючи фінішну смугу, отримуєш величезний заряд адреналіну. Подібні виклики особисто мені дають можливість ще раз переконатися, що можливо все, головне, — дуже сильно захотіти!»
Євген Закалата
пробіг дистанцію 21 км вже вдруге, покращив свій попередній результат
«10.00 — вихід на старт. 10.05 – помчали!!! Скупчення бігунів, перший підйом, доволі стабільний темп. 8-9 кілометр. Шалений спуск. Прискорення уникнути не вдалось. 10-15 км. Холодний вітер і перші ознаки втоми. Початок набору висоти. 19 км. Ось тут вже було важко. Дуже! Залишився 1 км. Ледь вмовив себе бігти рівно, а не давати прискорення “Твій суперник сьогодні час, а не інші бігуни, які тебе обганяють”. Фінішна пряма, на годиннику майже дві години від старту. Як же хотілося потрапити ще й у цей часовий коридор. Прискорення. Але, нажаль, годинник безапеляційно почав рахувати секунди третьої години! Далі — термонакидка і медалька! Юху, я це зробив!»
Таскомбанк взяв участь у ювілейному Wizz Air Kyiv City Marathon!
Таскомбанк взяв участь у ювілейному Wizz Air Kyiv City Marathon!
Таскомбанк взяв участь у ювілейному Wizz Air Kyiv City Marathon!
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас