Aston Martin показав найдорожчу модель у своїй історії (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Aston Martin показав найдорожчу модель у своїй історії (фото, відео)

Технології&Авто
3499
Компанія Aston Martin представила унікальний DBS GT Zagato, який стане частиною колекції з 19 автомобілів, присвяченої сторіччю італійського кузовного ательє. Купе отримало яскраво-червоний колір кузова, декор зі справжнього золота, «динамічну» решітку радіатора і повністю карбоновий дах. Ціна машини – шість мільйонів фунтів стерлінгів. Вона продається тільки парою з реплікою DB4 GT Zagato.
Aston Martin DBS GT Zagato побудований на базі найшвидшою серійною моделлю британської марки – купе DBS Superleggera. Від машини-донора автомобіль відзначиться дахом з цільного шматка вуглепластика, решіткою радіатора з рухомими «лусочками» з анодованого металу і іншими кузовними панелями. Всі 19 екземплярів DBS GT Zagato будуть пофарбовані в колір Supernova Red і прикрашені логотипами з 18-каратного золота.
Aston Martin показав найдорожчу модель у своїй історії (фото, відео)
В салоні – чорно-червона колірна гамма, сидіння з оббивкою зі шкіри, карбонові деталі з плетінням «атласний твил». Центральний тунель, виконаний у вигляді сідла, можна прикрасити надрукованим вуглепластиком, алюмінієм або золотом – в останньому випадку застосовується метод вакуумного напилення. На замовлення клієнта, використовуючи адитивні технології, Aston Martin готовий виготовити деталь з будь-якою фактурою і з будь-якого матеріала.
Aston Martin показав найдорожчу модель у своїй історії (фото, відео)
Під капотом Aston Martin DBS GT Zagato зберігся 5,2-літровий мотор V12 з двома турбонагнітачами, однак його потужність збільшена з 725 до 770 сил. На звичайному DBS Superleggera цей двигун видає 900 Нм моменту і розганяє купе до 100 кілометрів на годину за 3,4 секунди. Динаміка розгону лімітованої версії поки що не повідомляється.
Колекційне видання DBZ Centenary Collection присвячено 100-річному ювілею ательє Zagato. Крім сучасного DBS GT Zagato, в нього входить вінтажний DB4 GT Zagato Continuation – максимально наближена до оригіналу репліка культового спорткара 60-х.
Автомобілі можна купити тільки парою, а їх ціна в Великій Британії складає шість мільйонів фунтів стерлінгів.
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас