ТОП-5 смартфонів (не від лідерів ринку) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5 смартфонів (не від лідерів ринку)

Фондовий ринок
2162
Samsung і Apple давно зайняли перші рядки в списку лідерів з виробництва мобільних телефонів. Їхні флагмани заслужено приковують увагу безлічі споживачів. Але, як зазначили експерти авторитетного сайту Consumer Reports (CR), інші виробники теж випускають смартфони з відмінним функціоналом.
Дослідники виділили п’ятірку телефонів, які отримали дуже високі оцінки при випробуваннях і мало чим відрізняються від флагманів Samsung і Apple. При цьому їх можна придбати за відносно скромні гроші. Ціни тут вказані на основі даних українських сайтів.
OnePlus 6T (11-17 тис. грн).
Ця модель пропонує пристойне поєднання функцій при доступній вартості. Смартфон має дисплей діагоналлю 6,4 дюйма, а також здвоєну камеру. Підтримує роботу двох SIM-карт, а його батарея при випробуваннях на одному заряді протрималася 34 години. При краш-тестах після 100 падінь (з висоти близько 75 см) корпус відбувся лише кількома подряпинами і потертостями.
OnePlus 7 Pro (15-25 тис. грн).
У цього телефона ще більший екран – 6,7 дюймів, що можна порівняти з найбільшими моделями Samsung. При тестуванні OnePlus 7 Pro отримав високі оцінки за продуктивність, ефективність, простоту використання, довговічність і т.д.
Як і попередній телефон того ж виробника, цей гаджет працює з двома SIM-картами. Але час роботи акумулятора без підзарядки менший – 27 годин. Після 100 падінь смартфон залишився цілим, отримавши в ході випробувань лише кілька незначних подряпин.
Google Pixel 3 XL (16-31 тис. грн).
Відмінний вибір для тих, хто вподобав телефони з «чистим» Android. Це означає, що власники таких пристроїв будуть першими отримувати оновлення програмного забезпечення від пошукового гіганта.
Діагональ у цій моделі – 6,3 дюйма. Акумулятор може пропрацювати на одному заряді в середньому 23 години. Але його можна зарядити бездротовим способом. У телефоні всього по одній камері на лицьовій і задній панелі. Однак основна камера виявилася однією з кращих на ринку при зйомці нерухомих об’єктів.
Google Pixel 3 XL потребує надійного захисного чохла. 50 падінь він ще сяк-так витримав, а ось після 100 краш-тестів задня скляна панель і дисплей вкрилися тріщинами.
Google Pixel 3a XL (13-16 тис. грн).
При досить низькій вартості цей смартфон отримав високі оцінки експертів. 6-дюймовий дисплей продемонстрував відмінні характеристики у продуктивності, а процесор – у швидкодії.
На одному заряді це пристрій пропрацював 32,5 години. Камери – міцні «середнячки» в порівнянні з іншими на ринку. Ще з мінусів – не підтримує бездротову зарядку. При краш-тестах Google Pixel 3a XL витримав сотню падінь досить непогано.
LG G8 ThinQ (близько 15 тис. грн).
Ця модель, що прийшла на зміну торішній LG G7 ThinQ, за деякими характеристиками навіть випередила дорожчу LG V50 ThinQ.
Термін роботи акумулятора склав близько 29,5 годин без підзарядки (це на 7 годин більше, ніж у LG G7 ThinQ). Основна 12-мегапіксельна камера забезпечує високоякісну зйомку нерухомих зображень. Екран – 6,1 дюймів, виконаний за технологією OLED. Але йому потрібен захисний чохол, бо він не пережив краш-тести.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас