Лічильники тепла з "охороною": скільки це буде коштувати в столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лічильники тепла з "охороною": скільки це буде коштувати в столиці

Особисті фінанси
2359
КП «Київтеплоенерго» разом з міською владою починають процес установки лічильників тепла з охоронною системою, щоб запобігти крадіжкам.
Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, повідомляє прес-служба столичної адміністрації.
«У Києві 11,2 тисячі багатоповерхових будинків. З них 90% оснащені будинковими тепловими лічильниками. Адже лічильник дає можливість мешканцям сплачувати за опалення на 20-30% менше. Особливо ця різниця відчутна в так звані перехідні періоди – в перші й останні місяці опалювального сезону», – зауважив Петро Пантелеєв.
Скільки коштує послуга?
  • Встановлення та оснащення будинків охороною здійснюється за кошти, які Київрада з бюджету міста спрямувала до статутного фонду комунального підприємства «Київтеплоенерго».
  • Абонплата для мешканців однієї квартири становитиме лише 3,89 грн на місяць.
  • Наявність загальнобудинкового лічильника дасть можливість мешканцям сплачувати за опалення на 25-30% менше, ніж тим киянам, у яких не встановлений вузол обліку.

Як заощадити на комуналці

Що необхідно для встановлення лічильника з охороною?
1). Створити ініціативну групу та прийняти рішення про відновлення лічильника за вказаним алгоритмом;
2). Провести загальнобудинкові збори, на яких можуть бути присутні представники структурного підрозділу «Енергозбут» КП «Київтеплоенерго» (для цього попередньо необхідно звернутися за адресою вул. Жилянська, 83/53);
3). Після проведення зборів надіслати протокол до структурного підрозділу «Енергозбут» КП «Київтеплоенерго» (за адресою вул. Жилянська, 83/53). З моменту звернення із відповідним протоколом зборів, орієнтовно протягом 5-6 тижнів, буде встановлено прилад обліку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас