А-Банк і Mastercard оновили футбольний майданчик в Одесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

А-Банк і Mastercard оновили футбольний майданчик в Одесі

Особисті фінанси
57
В Одесі відкрили відновлений футбольний майданчик, розташований за адресою просп. Добровольського, 126. Майданчик відновили у партнерстві А-БАНК і Mastercard у рамках Всеукраїнської соціальної
ініціативи «Передай пас». Майданчик має площу 924 кв. м та відкритий для усіх охочих. Під час відновлювальних робіт на майданчику замінили фундамент, поклали на полі покриття зі штучної трави, встановили нові огорожу та спортивне обладнання, яке відповідає міжнародним вимогам міні-футболу.
«Усвідомлюючи потреби суспільства та важливість популяризації спортивної культури, А-Банк щорічно проводить Спартакіади, участь в яких беруть і клієнти, і співробітники банку. Тому ми з радістю долучилися до Всеукраїнської соціальної ініціативи «Передай Пас» від Мастеркард, яка полягає в оновленні спортивних майданчиків. Нам пощастило відновлювати футбольний майданчик в Одесі –
місті, де А-Банк має одну з найбільших мереж представництв.
Сподіваємося, на це сучасне поле стане улюбленим місцем для активного відпочинку місцевих мешканців.», — відзначив Одеський регіональній директор Е.С. Ягнюк.
«Раді бачити, як наша віра в об’єднуючу силу футболу втілюється в реальні проекти, що вже змінюють на краще життя місцевих громад. Тепер і жителі Одеси зможуть отримати задоволення від гри на хорошому футбольному полі.
Сподіваємося, що наша з партнерами ініціатива надихне місцеву громаду на хорошу гру і на народження нових футбольних легенд», — зазначила Тетяна Луценко, менеджер маркетингових програм Mastercard в Україні.
Загалом проект передбачає облаштування 14 футбольних майданчиків у 12
містах: Броварах, Дніпрі, Житомирі, Запоріжжі, Києві, Львові, Одесі, Рівному, Харкові, Черкасах, Чернівцях і Чернігові. Майданчик в Одесі став другим найбільшим за площею з оновлених полів.
Дослідження Mastercard виявило: 48% українців переконані, що футбол об’єднує друзів і допомагає зустрічатися з новими людьми. 43% опитаних називають футбол способом відпочити й зняти стрес, а 17% грають у цю гру з дитинства.
84% опитаних українців сказали, що відновлення спортивних майданчиків для аматорського футболу не тільки збільшить інтерес до гри, а й позитивно вплине на місцеву громаду.
За матеріалами:
А-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас