Cadogan продасть "Укрінвест Групі" свою "дочку" за $2,8 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Cadogan продасть "Укрінвест Групі" свою "дочку" за $2,8 млн

Фондовий ринок
281
Британська нафтогазова компанія з активами в Україні Cadogan Petroleum досягла домовленості з “Укрінвест Груп” (Київ) щодо продажу своєї дочірньої компанії “Газвидобування” (Полтава) за $2,8 млн.
Про це повідомила Cadogan на сайті Лондонської фондової біржі.
ТОВ “ПК Газвидобування” є однією з двох дочірніх компаній, які керівництво Cadogan активно намагалося продати останнім часом. “Газвидобування”, що базується на сході країни, не має ліцензій на розробку вуглеводневих ділянок, зазначено в повідомленні.
“Продаж ТОВ “Газвидобування” є частиною плану Cadogan щодо створення основи для зростання в Україні за допомогою розумного використання своїх грошових коштів та монетизації активів. Першим кроком до зростання нашого видобутку стало повторне введення в експлуатацію старих свердловин, що вимагає мінімального використання капіталу. Другим кроком став успіх на свердловині Блаж-10, продовження роботи по якій буде і далі фінансуватися значною мірою за рахунок продажу компанії “Газвидобування”, – цитується в повідомленні генеральний директор Cadogan Гвідо Мікелотті (Guido Michelotti).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас