До 2021 року сума інвестицій в UNIT.City складе €245 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До 2021 року сума інвестицій в UNIT.City складе €245 млн

Фінтех і Картки
132
До 2021 року загальна сума інвестицій в UNIT.City сягне €245 млн. Сам же інноваційний парк повинен збільшитися до 206 тис. кв.м та стати одним з найбільших в Європі.
На сьогодні в UNIT.City інвестовано близько €50 млн й побудовано 36 тис. кв.м інфраструктури. Відкрито три кампуси, коворкінг Chasopys.UNIT, безкоштовний спортивний комплекс та кілька кафе. До кінця поточного року ще €70 млн буде інвестовано в будівництво двох бізнес-кампусів та першої черги житлового району UNIT.Home. Загальна площа забудови складе 60 тис. кв. м.
У наступному році з інвестиціями в €125 млн планується почати будівництво 5 нових бізнес-корпусів, другої черги ЖК й середньої школи на 750 дітей. Планується, що площа цієї ділянки складе 110 тис. кв.м. Таким чином, до 2021 року буде зведена п’ята частина території інноваційного містечка.
До 2021 року сума інвестицій в UNIT.City складе €245 млн
«UNIT.City має інтегруватися у міжнародну інноваційну екосистему. Для цього ми готові активно інвестувати в проект, залучати до співпраці світових технологічних лідерів, взаємодіяти з глобальними фінансовими інституціями. Парк вийшов на новий рівень та є зрозумілим партнером для ключових гравців галузі», – зазначив засновник UFuture Василь Хмельницький.
За словами CEO UNIT.City Домініка Піоте, у 2020 році в парку будуть створені умови для комфортного розміщення 150 компаній-резидентів, а також для навчання понад 1200 студентів. У планах – налагодження партнерства з двома провідними університетами світу. Планується, що в наступному році в інноваційному містечку працюватиме 5 венчурних фондів, 8 лабораторій та 10 акселераторів. Топ-менеджер сподівається, що в найближчі роки в UNIT.City будуть проведені міжнародні заходи такого рівня, як Web Summit, IT Arena, CES та Davos.
«Моя мета – зробити так, щоб в 2025 році, коли буде побудовано 90% UNIT.City, світ цінував України вже не за аутсорс, а за високу якість інновацій, стартапів. Я хочу, щоб світ сприймав нашу екосистему як місце, де ідеї виростають у всесвітньо відомі компанії. Де з’являються мільярдні стартапи-єдинороги. Я хочу, щоб наступна Tesla або iPhone народилися саме тут, в UNIT.City», – зазначив Домінік Піоте.
До 2021 року сума інвестицій в UNIT.City складе €245 млн
Символом «Нової ери» розвитку інноваційного парку стало відкриття унікального арт-об’єкту «Маяк». З настанням темряви з двох сторін 60-метрової колишньої заводської труби світло поступово піднімається вздовж об’єкту, запалюючи зверху яскравий промінь. Його довжина може сягати 100 метрів. «Маяк» – проект британського художника-інсталятора Себастьяна Кайта. Концепцію реалізувала девелоперська компанія UDP.
Також всередині інсталяції знаходиться купольний екран та проекційна система, встановлена українською компанією з розробки візуальних рішень та технологій для планетаріїв й музеїв – Front Pictures. Зображення на екрані створюють чотири проектора під контролем медіасерверів Screenberry. Зображеннями можна керувати дистанційно через додаток на планшеті.
До 2021 року сума інвестицій в UNIT.City складе €245 млн
За матеріалами:
Unit.city
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас