Cronvest - нове ім'я найбільшого в Україні заставного сервісу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Cronvest - нове ім'я найбільшого в Україні заставного сервісу

Кредит&Депозит
2640
Cronvest (Кронвест) – нове ім’я найбільшого сервісу для позик під заставу з філіями по Україні. Лідер ринку, компанія Каштан – 2000, заявила про ребрендинг. «Ми зберігаємо наші кращі традиції, але стрімко рухаємося вперед» – повідомляють в компанії. Маючи за плечима 20 років досвіду на ринку кредитування і тисячі вдячних клієнтів, команда компанії не збирається зменшувати оберти, навпаки, вони шукають все нові і нові шляхи прискорення послуги позик під заставу авто.
Протягом усієї своєї діяльності, метою компанії було зробити процес отримання грошей під заставу авто, ще більш швидким, зручним і доступним. Саме Каштан 2000 – перша в Україні компанія, яка запустила послугу «авто в ходу», коли ви можете отримати гроші і продовжувати користуватися своїм автомобілем. І це без переоформлення права власності. Прозорі умови і відкритість дозволили компанії утримувати позицію лідера на протязі багатьох років роботи. Це підтверджується нагородами Лідер Року в 2017 і 2018 роках.
Cronvest - нове ім'я найбільшого в Україні заставного сервісу
Отже, чому Каштан 2000 став Cronvest (Кронвест)?
Назва з’явилася не просто так, вона містить в собі суть роботи компанії – об’єднання позичальників та інвесторів. Назва складена з трьох слів, Credit- money- invest = Cronvest.
Cronvest – це більше, ніж автоломбард. Це швидкий та надійний сервіс займів під заставу. У Кронвест вам не потрібно виправдовуватися, на які саме цілі вам потрібні гроші. Вас просто підтримують у будь-якій справі, будь-якому починанні, і готові видати вам гроші. Просто і без зайвих питань. Так само в Cronvest (Кронвест) не потрібні довідки про доходи та ідеальна кредитна історія.
Основний принцип компанії – відкриті, прозорі умови і дотримання домовленостей з обох сторін. Як з боку позичальника, так і інвестора. Кронвест працює тільки із заставним кредитуванням так як в таких угодах, і позичальник і інвестор перебувають у рівних умовах. А компанія є гарантом дотримання домовленостей.
Тут ви можете бути впевнені, що угода буде складена відповідно всіх норм і правил чинного законодавства України. І кожна сторона отримає те, про що домовлялися спочатку.
Для кого будуть корисні послуги Cronvest
Кронвест – це оптимальне рішення в ситуації, коли вам терміново потрібні гроші без зайвої метушні у вигляді довідок та часу, витраченого на їх оформлення. Іноді люди помилково вважають, що користуватися такими кредитами можна тільки в надзвичайних ситуаціях. Але на практиці, все більше клієнтами Кронвест стають малі та середні підприємці.
Чому? Тому, що тут вони можуть отримати великі суми на рішення бізнес завдань на протязі 1-2 годин. Це швидко, зручно і вигідно. Частка відмов в компанії Cronvest для таких позик не перевищує п’яти відсотків. Процедура оформлення займає близько години, а сума, яку отримує клієнт на руки складе до 80% вартості застави.
Банки та інші фінансові структури мають складну бюрократичну систему, яка уповільнює процес видачі необхідної суми грошей, а значить гальмують розвиток вашого бізнесу. Cronvest (Кронвест) завжди швидко і безпечно надасть вам гроші без зайвих питань. Таким чином ваші справи не стоять на місці.
Cronvest руйнує стереотипи про заставні позики в Україні. За 20 років роботи компанія постійно розвивається і вдосконалює свої послуги. Філії компанії представлені в найбільших містах України: Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі та Львові. І, як повідомляє керівництво компанії, на цьому вони не збираються зупинятися.
Скориставшись один раз послугами компанії Кронвест, ви порекомендуєте її своїм друзям і бізнес партнерам.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас