Мінінфраструктури хоче відновити пряме авіасполучення між Україною і Японією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінінфраструктури хоче відновити пряме авіасполучення між Україною і Японією

Казна та Політика
371
Міністр інфраструктури України наголосив на необхідності відновлення прямого авіаційного сполучення між Україною та Японією.
Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій на зустрічі із Послом Японії в Україні Такаші Кураі, повідомляє прес-служба міністерства.
За його словами, це стане не тільки позитивним сигналом для бізнесу, а й сприятиме розвитку туризму.
Міністр також відзначив зацікавленість у співпраці з Японським агентством міжнародного співробітництва (JICA) щодо залучення японських інвестицій у розвиток транспортної інфраструктури України, зокрема, у найближчий перспективі, – у проект з будівництва мосту через річку Південний Буг у Миколаєві.
Владислав Криклій відмітив, що за останні тижні Верховною Радою України ухвалено декілька інфраструктурних законопроєктів, зокрема, щодо здійснення габаритно-вагового контролю та внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо джерел формування державного дорожнього фонду. Спільно з народними депутатами України триває активна робота над закопроєктами про внутрішній водний транспорт та про залізничний транспорт. Оновлення законодавчої бази у сфері транспорту дає можливість для реалізації концесійних проєктів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас