"Укрзалізниця" почала процес закупівлі вагонів за кошти ЄБРР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" почала процес закупівлі вагонів за кошти ЄБРР

Фондовий ринок
406
Планується зустріч з учасниками ринку з метою роз’яснення порядку проведення тендеру.
Про це повідомляє прес-служба АТ УЗ.
Закупівля буде здійснюватися в рамках двостадійного тендеру відповідно до принципів і правил Банку з застосуванням електронного порталу закупівель для клієнтів ЄБРРECEPP.
В цілому передбачається закупити приблизно 4500 вантажних піввагонів загального призначення (з люками) в три етапи: в 2019 році на першому етапі – 1000 вагонів (4 лоти), в 2020 році на другому етапі 1500 вагонів (5 лотів) і на третьому етапі 2000 вагонів (6 лотів).
70% від контрактної ціни (без ПДВ) фінансуються за рахунок коштів позики ЄБРР, а 30% – за контрактом фінансуються АТ УЗ.
Потенційні учасники, які зареєструються в ECEPP і проявлять зацікавленість в угоді, зможуть отримати роз’яснення і додаткову інформацію від АТ “Укрзалізниця” через ECEPP.
Двостадійна тендерна процедура передбачає, що тендер на першому етапі буде складатися тільки з технічної пропозиції без зазначення будь-яких цін, а на другому етапі будуть подаватися комерційні пропозиції.
Найближчим часом планується зустріч з учасниками ринку з метою роз’яснення порядку проведення тендеру і особливостей тендерної процедури.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас