Смартфон Vivo V17 Pro отримав висувний модуль з подвійною камерою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфон Vivo V17 Pro отримав висувний модуль з подвійною камерою

Технології&Авто
388
Нащодавно відбувся анонс досить оригінального смартфона Vivo Nex 3 з дисплеєм Waterfall. Але у китайської компанії є на підході чергова цікава новинка. Модель Vivo V17 Pro вирізняється наявністю подвійної висувної фронтальної камери.
Смартфон Vivo V17 Pro отримав такий же процесор, як і його попередник V15 Pro – Snapdragon 675. Але інші характеристики були поліпшені. Так, в новинці застосовується 8 ГБ оперативної пам’яті, а ємність батареї збільшена до 4100 мАг. 6,44-дюймовий OLED дисплей з роздільною здатністю Full HD+ (співвідношення сторін 20:9) забезпечує охоплення 100% колірного простору DCI-P3. Сканер відбитків пальців розташований під дисплеєм.
Екран не має вирізу для фронтальної камери і володіє мінімальними рамками. У пристрої використовується досить великий висувний модуль прямокутної форми, в якому розмістилися відразу дві камери: основна 32-мегапіксельна і 8-мегапіксельна надширококутна. Крім того, в модулі є LED підсвічування для створення світла, що заповнює, і додатковий динамік.
На задній панелі смартфона Vivo V17 Pro розташована камера на базі чотирьох модулів. В даному випадку застосовуються 48-мегапіксельний основний модуль, 13-мегапіксельний телефото модуль з 2-кратним оптичним збільшенням, 8-мегапіксельний надширококутний модуль з підтримкою можливостей макрозйомки, 2-мегапіксельний модуль для визначення глибини сцени, яку знімають.
У новинці доступний 3,5-міліметровий звуковий роз’єм для підключення навушників. Крім того, вперше для серії V компанія Vivo почала використовувати роз’єм USB-C. Товщина корпусу пристрою – 9,8 мм.
Новий смартфон Vivo V17 Pro вже доступний для купівлі в Індії за ціною близько $422.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас