"Легка розстрочка" від Альфа-Банку Україна в мережі "Фокстрот". Щомісячна комісія відміняється! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Легка розстрочка" від Альфа-Банку Україна в мережі "Фокстрот". Щомісячна комісія відміняється!

Особисті фінанси
233
Альфа-Банк Україна запустив партнерську програму з купівлі товарів у розстрочку – «Легка розстрочка» з щомісячною комісією 0%. Першим учасником програми стала всеукраїнська мережа магазинів електроніки та побутової техніки «Фокстрот».
З вересня клієнти Альфа-Банку Україна можуть придбати у «Фокстрот» товар, який сподобався, в розстрочку на декілька місяців, при цьому не сплачуючи щомісячну комісію банку. Такі умови діють при покупці з кредитною карткою Альфа-Банку.
Оплата покупки частинами – оптимальне рішення для придбання побутової техніки, вартість якої часто стає серйозним випробуванням для бюджету. Оплата покупки відбувається рівними частинами, а річна ставка на весь період складає всього 0,01%. Розстрочку можна оформити на період від 3 до 24 місяців. На кожен окремий товар «Фокстрот» встановлює свій оптимальний строк.
Послуга «Легка розстрочка» активується за кілька хвилин. Необхідно повідомити продавцеві, що ви є клієнтом Альфа-Банку і ходите придбати товар в розстрочку. Після цього не потрібно витрачати час на укладання якихось угод. Клієнту приходить SMS з номера 3530, в якому вказано код і пропозиція перевести покупку в розстрочку. Досить відправити безкоштовне SMS з кодом у відповідь, щоб заявка на розстрочку була прийнята в роботу. Активація буде підтверджена також за допомогою повідомлення.
Стежити за погашенням розстрочки можна у зручному інтернет-банкінгу My Alfa-Bank.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас