Стало відомо, скільки українців задоволені якістю газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки українців задоволені якістю газу

Енергетика
928
Якістю газу задоволені 62% опитаних споживачів, тепла – 54%, електроенергії – 77%.
Про це йдеться в соціологічному дослідженні, яке було проведено Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) на замовлення Регіональної газової компанії і охоплює 16 областей України, а також міста Дніпро, Кривий Ріг, Харків.
Зазначається, що серед отримувачів послуги газопостачання якістю енергоресурсу задоволені 62% (в тому числі 33% – повністю задоволені), не задоволені – 11%. Серед отимувачів послуги теплопостачання якістю енергоресурсу задоволені 54% (в тому числі 30% – повністю задоволені), не задоволені – 18%. Серед отримувачів послуги електропостачання якістю енергоресурсу задоволені 77% (в тому числі 51% – повністю задоволені), не задоволені – 9%.
Безперебійністю газопостачання задоволені 94% (в тому числі повністю задоволені 79%), незадоволені – 1%. Безперебійністю теплопостачання задоволені 73% (в тому числі повністю задоволені 50%), незадоволені – 9%. Безперебійністю електропостачання задоволені 75% (в тому числі повністю задоволені 48%), незадоволені – 9%.
Згідно з даними дослідження, багато споживачів енергетичних ресурсів з інформації в рахунках не розуміють, скільки саме вони платять за спожитий енергоресурс, а скільки – за послугу з його доставки в помешкання. Щодо газопостачання 50% вказали, що з щомісячних рахунків їм зрозуміло, скільки саме вони платять за спожитий енергоресурс, а скільки за послугу з його доставки в помешкання, не зрозуміло – 45%. Щодо теплопостачання розуміють, скільки вони платять за тепло, а скільки – за доставку 51%, не розуміють – 44%, щодо електропостачання розуміють 64%, не розуміють – 33%.

Як оплатити комунальні послуги в Приват24

Географічно опитування охоплює 16 областей України (Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Рівненська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернівецька, Чернігівська) та міста Дніпро, Кривий Ріг і Харків. Всього було опитано 2000 респондентів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас