всеКАРТУ від ПУМБ визнано надзвичайно простою банківською карткою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

всеКАРТУ від ПУМБ визнано надзвичайно простою банківською карткою

Особисті фінанси
85
13 вересня у місті Київ пройшов щорічний святковий захід Visa Форум, присвячений літнім Олімпійським іграм 2020 у Токіо, який зібрав представників банків, партнерів та друзів кампанії Visa.
На форумі обговорювались питання українських та світових макроекономічних трендів, відмінності українського ринку платіжних засобів, зміни умов використання сервісів в аеропортах для власників преміальних карток, маркетингові та спонсорські активності Visa на Олімпійських іграх 2020 у Токіо та багато іншого.
Яскравою родзинкою заходу стала церемонія нагородження банків України за кращі банківські продукти, послуги та інноваційні технології.
Банк ПУМБ отримав нагороду «За запуск надзвичайно простої картки – «всеКАРТА».
Це вкотре показує, що всеКАРТА щодня завойовує довіру українців та здобуває нових прихильників.
«Сьогоднішня нагорода від Visa – це чергове підтвердження, що ми створили якісний, простий та дійсно корисний продукт для наших клієнтів. Ми пишаємось, що зусилля банку і всієї команди, яка працювала над всеКАРТА, отримали визнання», – прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.
Ознайомитись з детальними тарифами картки можна у будь-якому відділенні банку ПУМБ або за посиланням: https://retail.pumb.ua/card_bank/vsekarta
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас