Ferrari вирішила випустити свій перший кросовер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ferrari вирішила випустити свій перший кросовер

Технології&Авто
834
Компанія Ferrari представить свій перший в історії кросовер у 2022 році. Автомобіль отримає назву Purosangue, що в перекладі означає “чистокровний”.
Про це повідомляє портал Autonews з посиланням на технічного директора Ferrari Майкла Лайтера.
За його словами, новинка буде істотно відрізнятися від своїх прямих конкурентів Bentley Bentayga, Lamborghini Urus і Rolls-Royce Cullinan. Автомобіль, що отримав індекс 175, стане однією з 15 новинок Ferrari, які компанія планує представити до 2023 року. Машину побудують на новій передньомоторній архітектурі, яку в майбутньому також будуть використовувати суперкари сімейства GT.
“Наше завдання полягає в тому, щоб відкрити новий сегмент для Ferrari. Я думаю, що ми знайшли необхідну концепцію, яка допоможе спроектувати справжній позашляховик і при цьому істотно відрізнятиметься від вже існуючих моделей інших виробників”, – заявив Лайтер.
Нова архітектура дозволяє встановлення двигунів V6, V8, V12, гібридної установки, а також автоматичної коробки передач з подвійним зчепленням. Раніше повідомлялося, що Purosangue отримає гібридну силову установку на базі восьмициліндрового бензинового двигуна.
Очікується, що чотиримісний позашляховик в довжину буде досягати 5 метрів. Автомобіль укомплектують регульованою підвіскою і стабілізаторами поперечної стійкості. Вартість п’ятидверного позашляховика складе близько 300 тисяч євро.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас