Світовий банк може кредитувати переробку відходів - Міненерго — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк може кредитувати переробку відходів - Міненерго

Енергетика
292
Міністерство енергетики та захисту навколишнього природного середовища обговорило зі Світовим банком можливість розширення портфеля інвестиційних проектів і відкриття напрямків для інвестування в переробку твердих побутових відходів.
Про це повідомила прес-служба міністерства.
“Міністр енергетики та захисту навколишнього природного середовища Олексій Оржель обговорив зі Світовим банком загальні пріоритети подальшої співпраці. Сторони висловили зацікавленість у подальшій плідній співпраці з розширення портфеля інвестиційних проектів Світового банку в Україні та початку нових енергетичних проектів. Зокрема, міністр запропонував представникам Банку відкриття напрямів для інвестування в переробку твердих побутових відходів”, – йдеться в повідомленні.
Міністр акцентував увагу представників Світового банку на тому, що останні глобальні тенденції показують, що тільки сталий розвиток енергетичного сектору з великою увагою до боротьби зі зміною клімату та захисту навколишнього природного середовища може забезпечити його конкурентоспроможність на світовому рівні.
“Ми чекаємо довгої і продуктивної співпраці. Зокрема, ми хочемо відійти від лінійної моделі і будемо працювати над побудовою процесів відповідно до принципів кругової економіки. Це дозволить ефективно використовувати наші ресурси і не завдавати шкоди навколишньому природному середовищу», – зазначив Оржель.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас