Діджитал-платформа «ОК, Альфа!» відзначена в топ-5 кращих інтернет-банків країн Східної Європи і Центральної Азії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Діджитал-платформа «ОК, Альфа!» відзначена в топ-5 кращих інтернет-банків країн Східної Європи і Центральної Азії

Фінтех і Картки
445
Міжнародна асоціація бізнес-банкірів SME Banking Club провела дослідження кращих банківських рішень для бізнесу в країнах Східної Європи і Центральної Азії – Business Online Banking 2019. За підсумками цього дослідження діджитал-платформа «ОК, Альфа!» отримала високу оцінку і потрапила до ТОП-5 кращих рішень, поряд з топовими міжнародними банками в цьому сегменті, які будують свої рішення вже не один рік. «ОК, Альфа!» за 12 місяців свого розвитку створила повноцінну екосистему для підприємців.
Презентація дослідження і рейтинг онлайн-банків були представлені 6 вересня 2019 року на Експертній раді в Батумі (Грузія), за участю представників банків, які увійшли до топ-20 рейтингу.
В результаті Альфа-Банк Україна з проектом «ОК, Альфа!» був відзначений в ТОП-5 кращих серед банків з 11 країн, а також став другим в Україні, поступившись першістю великому держбанку.
Ігор Вірясов, директор з малого і середнього бізнесу Альфа-Банку Україна, зазначив: «Робота з малим і середнім бізнесом є для нас ключовим стратегічним напрямком. Ми хочемо бути не просто банком для наших клієнтів, а партнером, з яким будь-який бізнес легко починати, вести і розвивати. Сьогодні представленість банку в онлайні, набір і потрібність послуг, які банк може якісно надати своєму клієнтові, відіграють вирішальну роль для майбутнього цього банку. Тому ми раді, що наше діджитал-рішення для підприємців не тільки розвивається найшвидшими темпами на українському ринку і залучає все більше клієнтів, а й отримує визнання на рівні експертного банківського співтовариства і топових міжнародних банків».
«Мені дуже приємно відзначити, що на річницю нашого проекту ми отримали такий подарунок – платформа «ОК, Альфа!» увійшла до ТОП-5 кращих онлайн-рішень серед топових міжнародних банків. В основі нашого підходу – клієнт, ми розробляємо наше рішення разом з клієнтом, аналізуючи його реальний customer journey і всі його потреби. Наша мета – дати максимальну цінність для клієнта в частині розвитку його бізнесу: клієнт концентрує увагу на бізнес-ідеї, а ми створюємо нові можливості для їх реалізації і організовуємо процеси, починаючи з легкого входу в банк, продовжуючи підключенням різних послуг онлайн і використанням спеціальних інтегрованих сервісів від наших партнерів (створення сайту, просування товарів і послуг, використання готових шаблонів договорів, подача звітності онлайн, перевірка контрагента і багато іншого). Ми вважаємо, «ОК, Альфа!»* – це важливий проект для українського бізнесу. Ми прагнемо допомагати розвитку підприємництва в країні, створюючи максимально комфортні умови для цього, “- додала Оксана Леонова, керівник цифрового бізнесу МСБ Альфа-Банку Україна.
Онлайн-банк «ОК, Альфа!» – унікальний український проект, який пропонує простий доступ до банківських та додаткових послуг на єдиній діджитал-платформі. Система постійно розвивається і вдосконалюється, отримуючи новий або поліпшений функціонал кожні два тижні. Користувачі мобільного додатку «ОК, Альфа!» дають йому високу позитивну оцінку в маркетах додатків: iOS – 4.8, Android – 4.6.
Альфа-Банк Україна – великий український банк з міжнародним капіталом, входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. з головним офісом в Люксембурзі. Відповідно до класифікації Національного банку України, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і значиться в топ-10 фінансових установ країни за обсягом активів. Банк займає провідні позиції у всіх ключових сегментах банківського ринку і є одним з найбільш стійких і надійних банків України.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас