ПриватБанк презентував технологію FacePay — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк презентував технологію FacePay

Технології&Авто
5618
ПриватБанк презентував технологію FacePay на Privat Innovation Day в Дніпрі.
Керівник e-commerce процесів Приватбанку Христина Кармазіна розповіла Finance.ua: навіщо користувачам FacePay, як користуватися технологією, і що необхідно буде зробити, щоб її підключити.
Що може FacePay? Це технологія, яка дозволить вам в магазині оплачувати свої покупки просто за допомогою фото. Для оплати за новою технологією клієнту не потрібно буде мати при собі ні смартфон, ні карту.
Наприклад, в магазині касир пробиває товар, він вибирає оплату FacePay. Покупець фотографується на касі, і якщо схожість з фото в додатку на 90%, то оплата проходить. Після цього друкуєте чек.
Що для цього треба?
  • Оновлений додаток Приват24;
  • Обрати в меню розділ FacePay. Необхідно зареєструватися, дати згоду на те, що ви хочете оплачувати покупки таким чином;
  • Зробити там же фото, дотримуючись вказівок додатку. Якщо людина змінює зовнішність, прийде повідомлення в Приват24, що необхідно зробити нові фото;
  • Обрати картку, з якої будуть списувати гроші, зберегти.
Поки банк запускає пілотну версію, коли очікувати повноцінний запуск – не кажуть.
У Приватбанку вірять, що програма набиратиме популярності, оскільки партнер Приватбанку – Visa провела дослідження. Як демонструють його результати, 72% українців хочуть оплачувати покупки FaceID.
ПриватБанк презентував технологію FacePay
Крім того, в компанії Visa приділяють багато уваги безпеці. Щоб захистити дані, вони підсилюють додаткові параметри, встановлюють ліміти на суму чека. Тобто, якщо сума чека перевищує ліміт, то на Приват24 прийде повідомлення про те, що ліміт перевищено.

Довідка Finance.ua:

  • FacePay24 використовує одну з провідних в світі систем автоматичного розпізнавання облич Amazon Rekognition і дає можливість масштабувати цю послугу майже на будь-яку торгову точку.
  • Amazon Rekognition створено на надійній і перевіреній технології глибокого навчання, розроблено експертами Amazon в галузі комп’ютерного зору для щоденного аналізу мільярдів зображень і відео.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас