Рада відтермінувала штрафи щодо "євробляхерів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада відтермінувала штрафи щодо "євробляхерів"

Казна та Політика
1163
Народні депутати ухвалили законопроект №1030 про відтермінування штрафів за порушення порядку ввезення автомобілів в Україну. Відповідне рішення підтримали 284 народні депутати.
Проект Закону пропонує продовжити на 90 днів термін набрання чинності окремими положеннями законодавчих актів України, якими передбачено посилену відповідальність за порушення при переміщенні транспортних засобів у митних режимах тимчасового ввезення і транзиту на території України.
Автори законопроекту вважають, що ухвалення закону створить правові передумови для: розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією, ввезених раніше на митну територію України; комплексного врегулювання відповідного питання та врахування інтересів усіх верст населення при його вирішенні; дотримання митних правил при переміщенні транспортних засобів у митних режимах тимчасового ввезення і транзиту.
Варто нагадати, що у І кварталі 2019 року прискорення зростання імпорту товарів та послуг сягнуло 6,5% у річному вимірі через внесення у звітність пільгового розмитнення авто на іноземній реєстрації — так званих євроблях.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас