Рівень довіри українців до мікрокредитування зростає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Рівень довіри українців до мікрокредитування зростає

Кредит&Депозит
342
Ринок мікрокредитування в Україні продовжує зростати.
Так, за даними аналітиків ФК Dinero, кількість заявок на мікрокредитування зросла цього літа у порівнянні з аналогічним періодом 2018 року на 27,3% , при цьому обсяг кредитування компанією перевищує середньоринковий рівень на 15%. «Наразі спостерігається стале зростання ключових показників розвитку ринку МФО і підвищення рівня довіри населення в цілому до послуги мікрокредитування. Це очевидно з показників нашої компанії, – пояснює динаміку СЕО ФК Dinero Ілля Веселий. – 70% клієнтів, що звернулись за позикою до нашої компанії влітку – особи, які беруть її у нас повторно».
Статистичні дані Нацкомфінпослуг за останні три роки підтверджують зростання всіх базових показників небанківськіх фінансових організацій. Обсяг кредитів у 2018 році виріс у порівнянні з 2017 р. на 45%. За інформацією держрегулятора, основні споживачі фінансових послуг – фізичні особи, малий та середній бізнес.

Довідка Finance.ua:

Українська фінансова компанія Dinero – частина європейського холдингу, що працює в країнах СНД та Європейського Союзу. Компанія створена у жовтні 2017 року як мікрофінансова організація, що спеціалізується на короткострокових беззаставних позиках. Головна мета: швидка фінансова допомога громадянам України у досягненні їх цілей. На українському ринку МФО Dinero демонструє стрімке зростання, ставши в 2019 р лідером онлайн-продажів за версією Finance.ua.
Компанія сприяє формуванню стабільного і прозорого фінансового ринку в Україні, входить до асоціацій: ВАФК, ОФУ, ЕМА.
Дотримуючись принципів КСВ, компанія Dinero реалізує низку суспільно корисних проектів, зокрема благодійних, освітніх та спрямованих на поліпшення екології.
Сайт Dinero в списку надійних сервісів онлайн-кредитування: https://www.ema.com.ua/citizens/whitelist/
За матеріалами: Dinero.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас