СГ «ТАС» посіла друге місце на ринку страхування фізичних осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ «ТАС» посіла друге місце на ринку страхування фізичних осіб

Особисті фінанси
26
За результатами І півріччя Страхова група «ТАС» посіла друге місце на ринку страхування фізичних осіб – як за обсягом залучених премій, так і за сукупною сумою виплачених впродовж вказаного періоду страхових відшкодувань.
Так, обсяг надходжень СГ «ТАС» від фізичних осіб за шість місяців 2019 року сягнув 567252 тис. грн. Таким чином, частка компанії на ринку страхування фізичних осіб склала 5,56%. В цілому, за офіційними даними, ринок страхування приватних осіб за результатами січня – червня сягнув 10,2 млрд грн, що на 18,5% більше аналогічного показника за відповідний період минулого року. При цьому левова частка надходжень – 20,1% – припадає на обов’язкову «автоцивілку»: за полісами ОСЦПВ вітчизняними страховиками було зібрано 2 млрд грн премій, що на 10,5% більше, аніж за аналогічний період минулого року. Водночас обсяг продажів КАСКО збільшився на 20,8%: за договорами страхування наземного транспорту було залучено 1,96 млн грн платежів, що складає 19,3% від загального обсягу надходжень від приватних осіб.
Протягом І півріччя українські страховики виплатили за укладеними з громадянами договорами страхування 3,2 млрд грн страхових відшкодувань – це на 8,3% більше, аніж за січень – червень минулого року. Понад чверть всіх виплат – 29,9% – припали на обов’язкову «автоцивілку»: за полісами ОСЦПВ, оформленими приватними особами, було відшкодовано 969 млн грн. Відповідно, за договорами КАСКО фізичним особам за вказаний період було виплачено 961,7 млн грн. Страховою групою «ТАС» протягом січня – червня громадянам було відшкодовано сумарно 213867 тис. грн. Таким чином, частка компанії в загальному по ринку обсязі виплат фізичним особам склала 6,68%.
Додамо, що за показником кількості договорів страхування, укладених з фізичними особами, СГ «ТАС» посіла шосте місце – протягом І півріччя компанією було оформлено 1081308 відповідних договорів.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас