Будьте стильними з Visa Platinum та Visa Infinite від Індустріалбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будьте стильними з Visa Platinum та Visa Infinite від Індустріалбанку

Фінтех і Картки
44
Протягом всього вересня 2019 року держателі Visa Platinum та Visa Infinite від Індустріалбанку можуть скористатися 10% знижкою на оновлення гардеробу із нової колекції брендів ЦУМ!
Зустрічайте осінь стильно із Visa та ЦУМ! Підберіть модний лук з нової колекції осінь – зима 2019/2020 у ЦУМ зі знижкою 10% з картками Visa Platinum та Visa Infinite від Індустріалбанку! Акція діє з 1 по 30 вересня 2019 року!
Нагадуємо також, що всі держателі преміальних карток Visa Platinum та Visa Infinite від Індустріалбанку можуть скористатися розширеними можливостями від платіжної системи. Якщо Ви часто подорожуєте та цінуєте комфорт у подорожі, то саме привілеї преміальних платіжних карток стануть надійною підтримкою у будь-яких подорожах! З платіжними картками Visa Platinum та Visa Infinite від Індустріалбанку вже з 1 серпня 2019 року можна скористатися:
  • безкоштовними проходами FastLine (для держателів карток Visa Infinite)
  • безкоштовними візитами до понад 1 000 міжнародних лаунжів за програмою Lounge Key (2 для держателів Visa Platinum та необмежену кількість для держателів Visa Infinite)
  • знижкою — 50 % на поїздки з Uber в/з аеропортів Києва
  • послугою безкоштовного пакування валізи в міжнародному аеропорту «Бориспіль» (2 для держателів Visa Platinum та необмежену кількість для держателів Visa Infinite).
Visa Infinite – найвищий рівень в ієрархії карткових продуктів, який характеризується ідеальним сервісом, індивідуальним підходом та доступом до найбільш цінних привілеїв.
Visa Platinum – базовий преміальний продукт, що надає додаткові привілеї, пов’язані з щоденними оплатами.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас