У вересні ПриватБанк буде відкривати підприємцям "золоті" рахунки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У вересні ПриватБанк буде відкривати підприємцям "золоті" рахунки

Особисті фінанси
132
У вересні підприємці та корпоративні клієнти, що відкрили рахунок для бізнесу в ПриватБанку, зможуть додатково отримати золоті зливки від 2 до 10 г. Як повідомили в банку, для участі в програмі «золотого» рахунку не потрібно додаткових реєстрацій, достатньо відкрити рахунок на сайті pb.ua/start (що займає в середньому всього 2–3 хвилини), отримати електронно-цифровий підпис і почати користуватися будь-яким із продуктів ПриватБанку.
Усі корпоративні клієнти банку та підприємці у вересні також автоматично стануть учасниками нової програми лояльності з розіграшем одного зі 100 промокодів на безкоштовне оформлення картки класу World для підприємства. Картка класу World – це високий рівень безпеки, знижки та унікальні сервіси, включаючи технологію безконтактної оплати.
«Обслуговування й розвиток малого та середнього бізнесу – це один з головних пріоритетів стратегії розвитку ПриватБанку, і ми продовжуємо розвивати програми якісного й доступного обслуговування та кредитування малого бізнесу, – зазначив керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергій Клюєв. – До Дня підприємця, який офіційно відзначається в Україні 1 вересня, ми підготували розіграші призів і подарунків як для клієнтів, які вже з нами, так і для стартаперів, які тільки починають бізнес. Бажаю всім надійних партнерів і лояльних клієнтів. Нехай ваша справа росте й розвивається!»
За даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 63,7% українських юридичних осіб та 73,8% приватних підприємців.
У 2019 році ПриватБанк спрямує на програми фінансування українського підприємництва «КУБ» понад 8 млрд грн. За словами Сергія Клюєва, програма «КУБ» є найбільш популярною в Україні програмою підтримки підприємців. Якщо в 2018 році програмою користувалися 30 тисяч клієнтів, то вже за перші 6 місяців 2019-го фінансову підтримку «КУБ» отримали понад 19 тисяч підприємців.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас