Глобус Банк у першому півріччі 2019-го: тільки вперед і вгору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глобус Банк у першому півріччі 2019-го: тільки вперед і вгору

Особисті фінанси
47
За результатами першого півріччя прибуток Глобус Банку склав 41 млн. грн.
За 7 місяців 2019 року кредитний портфель роздрібних клієнтів зріс на 112 млн. грн. або на 14%.
Такий результат було досягнуто після виходу на ринок споживчого кредитування. Глобус Банк активно нарощував базу партнерів з оформлення споживчих кредитів, залучаючи такі відомі мережі, як Ельдорадо, Мобіжук, Speak up тощо. Завдяки вдалій стратегії на 01 серпня 2019 року партнерська мережа Банку налічувала понад 2 тис. точок продажу і продовжувала зростати щомісяця. До кінця року Глобус планує завершити підписання партнерських угод з такими відомими національними мережами, як Алло та Розетка.
Лише за 10 місяців роботи на ринку споживчого кредитування банк оформив уже понад 10 тис. кредитів на загальну суму понад 100 млн. грн., щомісячні обсяги видачі нових кредитів сягнули 30 млн.
У квітні 2019 року Банк вийшов на новий для себе високодохідний сегмент ринку — кеш-кредитування. Лише за 3 місяці роботи було оформлено 370 кредитів на суму понад 8,5 млн. грн. До кінця року банк планує збільшити щомісячні обсяги видачі кеш-кредитів в 4 рази та досягти показника 10 млн. грн.
Водночас Банк продовжує розвивати напрямки авто й іпотечного кредитування на первинному ринку, що дозволило за результатами 7 місяців 2019 року збільшити даний кредитний портфель ще на 22 млн грн.
Глобус Банк продовжує утримувати лідерські позиції з іпотечного кредитування на первинному ринку, що було підтверджено повторною перемогою банку в 2019 році у номінації «Найкращий банк-партнер» за версією головної будівельної премії України IBUILD, а також першим місцем у номінації «Іпотечні кредити» за версією «Фінансового клубу» в рамках церемонії нагородження FINANCIAL CLUB AWARDS-2019.
Автокредитування також перебувало у фокусі Глобус Банку у першій половині 2019 року. За перші 7 місяців 2019 року було оформлено 250 кредитів на загальну суму понад 100 млн. грн. Банк продовжує активну співпрацю з усіма основними автодилерами та регіональними автосалонами, концентруючи свої зусилля на реалізації імпортерських програм кредитування.
У вересні поточного року Банк запускає новий преміальний продукт на базі карти MASTERCARD WORLD ELITE, що надасть клієнту унікальні можливості, додаткові сервіси та максимум привілеїв.
Окремо варто відзначити, що восени Банк запускає власну систему лояльності GlobusBonus для власників всіх платіжних карток банку, що дозволить клієнтам отримувати цінні подарунки за розрахунки платіжними картами банку.
За 7 місяців 2019 ще на 8 зросла кількість учасників міжнародної платіжної системи «Глобус». При цьому Глобус Банк залучив 3 учасників-нерезидентів з Чехії та Грузії, а загальна кількість точок відправки та виплати переказів сягнула 160. Глобус Банк зареєстрував міжнародну платіжну систему «Глобус» 04 травня 2018 року.
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас