Збереження цінностей: Укрзалізниця виправдовує рушники по 4 тисячі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Збереження цінностей: Укрзалізниця виправдовує рушники по 4 тисячі

Фондовий ринок
2200
В Укрзалізниці заявили, що рушники та вишиванки за ціною в чотири тисячі гривень за штуку планують використовувати як пам’ятні сувеніри під час свят, заохочення за заслуги і для участі в різних заходах.
“Українські вишиванки та рушники є елементом культурної спадщини держави. Як для українців, так і для іноземців українські вишиванки та рушники є одними із символів нашої країни. З огляду на зазначене, з метою збереження українських національних цінностей і їх популяризації в Україні та світі АТ Укрзалізниця рушники та вишиванки використовуються як пам’ятні сувеніри під час проведення урочистих та представницьких заходів”, – сказано у відповіді прес-служби. Йдеться про державні і професійні свята, ювілейні дати.
Рушники та вишиванки також нібито хотіли використовувати на таких заходах, як прийоми, зустрічі делегацій, відкриття тематичних виставок, ярмарків, конференцій, круглих столів.
Укрзалізниця зазначила, що договори купівлі, які викликали резонанс в ЗМІ, розірвали, рушники та вишиванки не поставлялися. Вондочас підприємство не відповіло на запитання, чи розпочато аудит його закупівель, на якій стадії він перебуває і які результати перевірки.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас