Apple витратила $6 млрд на контент для свого стримінгового сервісу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple витратила $6 млрд на контент для свого стримінгового сервісу

Фондовий ринок
367
Компанія Apple витратила понад $6 млрд на оригінальні телешоу та фільми для свого майбутнього стримінгового сервісу Apple TV +.
Про це повідомляє MacRumors.
Зазначається, що початково компанія розраховувала витратити на свій контент $1 млрд, але зараз цей бюджет, як повідомляє FT, зріс до понад $6 млрд.
Сотні мільйонів доларів були витрачені тільки на «Ранкове шоу», яке буде частиною Apple TV +. У ньому братимуть участь такі відомі зірки як Дженіфер Еністон, Різ Візерспун та Стів Керелл. За попередніми підрахунками, епізод цього шоу коштує дорожче, ніж епізод «Гри престолів», ціна якого в останньому сезоні досягала позначки в $15 млн.
Також видання дізналось, що Apple витрачає мільйони на футуристичну драму «See», в якій більшу частину світового населення буде знищено вірусом, а інша – осліпне. Фільм, в якому знімається Джейсон Момоа, за повідомленнями, має бюджет у $15 млн за епізод.
Як анонсувала сама компанія, її Apple TV + має бути запущений цієї осені. Співрозмовник FT уточнив, що запуск відбудеться «протягом найближчих двох місяців»,щоб випередити конкурента Disney Plus, який почне працювати 12 листопада.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас