Назвали вартість найдорожчих українських лотів у системі ProZorro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Назвали вартість найдорожчих українських лотів у системі ProZorro

Казна та Політика
736
За рік роботи на ринку України в системі ProZorro.Продажі виділили п’ять найдорожчих лотів-продажів об’єктів, які суттєво поповнили державний і міські бюджети.
Про це передає прес-служба ProZorro.Продажі в Facebook.
Найдорожчим лотом в повідомленні вказують приміщення колишнього ресторану у Львові, яке займає підвал і перший поверх цілих трьох будівель на площі Ринок. Такий об’єкт пішов з молотка за 116 мільйонів гривень.
Хоч продаж готелю “Житомир” була анонсована з перших днів роботи малої приватизації, на пошуки нового власника пішло чимало часу. При цьому об’єкт продали за 60 млн грн.
Назвали вартість найдорожчих українських лотів у системі ProZorro
Трохи менше, за 57 мільйонів гривень вдалося продати тернопільський радіозавод “Оріон”. Це одне з провідних підприємств України з виробництва професійних засобів радіозв’язку.
Пішло з молотка за 56 мільйонів гривень ще одне приміщення в центрі Львова, де перебуває архітектурний пам’ятник національного значення, розташований в межах території, внесеної до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО”, – пояснили в прес-службі.
Крім цього, за 51 мільйон гривень продали дослідний завод “Хвиля” у Львові. У нього входять 23 будівлі в місті і ще 27 будинків у селі Новий Яричів Кам’янка-Бузького району.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас