Альфа-Банк Україна до Дня Незалежності дарує кешбек та знижку на кредит готівкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Альфа-Банк Україна до Дня Незалежності дарує кешбек та знижку на кредит готівкою

Особисті фінанси
3980
Альфа-Банк Україна вітає всіх з прийдешнім Днем Незалежності України і дарує вигідні акційні пропозиції, які будуть діяти цілих три дні. З 21 по 23 серпня при оформленні продуктів у відділеннях Альфа-Банку у подарунок – знижка на кредит готівкою, додатковий кешбек в Cash’U CLUB та багато іншого.
У період з 21 по 23 серпня 2019 року клієнтів чекають спеціальні акційні умови обслуговування та привабливі пропозиції, а саме:
– можливість оформити кредит готівкою зі знижкою до 30%;
– безкоштовне обслуговування на шість місяців при оформленні платіжної картки в пакетах послуг Comfort, Ultra або Platinum Black;
– знижка 50% на річне обслуговування при оформленні пакета послуг Platinum Black Plus. Клієнт отримує преміальну карту класу Platinum з кешбеком до 20%, привілеями – аеропортові послуги Fastline і Lounge від MasterCard в зоні міжнародних вильотів і прильотів, «Консьєрж-сервіс» 24/7 у всьому світі, безкоштовне зняття готівки у всіх банкоматах світу тощо, – всього за 600 грн на рік;
– кешбек у розмірі 50 бонусів Сash’U при оформленні депозиту строком на 3 місяці в будь-якій валюті (гривня, долар або євро) на суму від 20 000 грн або 1500 доларів/євро.
– кешбек у розмірі 50 бонусів Сash’U при оформленні кредитної картки «Максимум» або «Максимум Готівка».
Також усі бажаючі можуть взяти участь у конкурсах з розіграшем крутих призів, які будуть розміщені на сторінках Альфа-Банку Україна у соціальних мережах Facebook і Instagram. Слідкуйте за новинами.
Зі святом!
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас