Уряд виділив додатково на розвиток доріг більше 2 мільярдів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд виділив додатково на розвиток доріг більше 2 мільярдів

Казна та Політика
342
Кабінет Міністрів на своєму засіданні 14 серпня 2019 року ухвалив рішення про виділення на розвиток автомобільних доріг державного значення більше 2 млрд грн.
Про це повідомляє прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України.
“Кабінет Міністрів України направив залишок коштів Державного агентства автомобільних доріг (“Укравтодор”) в сумі 1,920 млрд грн і нерозподілені витрати 2019 року в розмірі 94,142 млн грн на розвиток автомобільних доріг загального користування державного значення. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу”, – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що на продовження поточного середнього ремонту автодороги Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь за маршрутом Запоріжжя – Маріуполь пропонується додатково спрямувати понад 1,24 млрд грн, а на ремонт дороги Дніпро – Миколаїв (у Дніпропетровській обл.) в 2019 році — 400 млн грн.
Також 16,2 млн грн буде виділено на коригування проєктної документації об’єкта будівництва автотранспортної магістралі через річку Дніпро в Запоріжжі, а 34,320 млн грн — для продовження проєктування об’єктів будівництва та відведення земельних ділянок за проєктом “Транспортний зв’язок в Україні, Фаза I” у Львівській (12,3 млн грн), Рівненській (10 млн грн) і Тернопільській (12,02 млн грн) областях.
Крім цього уряд пропонує перерозподілити кошти і збільшити фінансування низки об’єктів: у Закарпатській області — поточний ремонт автодороги Мукачево – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів (100 млн грн), у Івано-Франківській області — поточний ремонт автодороги Снятин – Тязів (100 млн грн), у Кіровоградській області — поточний ремонт автодороги Полтава – Олександрія (30 млн грн), у Хмельницькій області — капітальний і поточний середній ремонт автодороги Житомир – Чернівці (174,204 млн грн).
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас