СГ "ТАС" виплатила понад 375 тис. грн за договором страхування майна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила понад 375 тис. грн за договором страхування майна

Особисті фінанси
15
Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС» за договором страхування майна – страхове відшкодування було перераховане власникові магазину непродовольчих товарів в Полтаві.
Приміщення магазину, товар в ньому та торговельне обладнання було пошкоджено в результаті пожежі та в процесі її подальшого гасіння – через витікання води з протипожежних систем.
Вогонь на даху будівлі, де розміщувався магазин, спалахнув о шостій годині вечора. На ліквідацію пожежі одразу було спрямовано кілька пожежних розрахунків, однак загасити полум’я, що дуже швидко розповсюджувалося, охоплюючи великі площі, вдалося не одразу. Загалом в ліквідації пожежі було задіяно близько сорока пожежних, 11 одиниць техніки, вісім автоцистерн та дві пожежні драбини.
Загасити полум’я вдалося лише о 21-й годині. На щастя, постраждалих внаслідок надзвичайної події не було, однак матеріальна шкода, заподіяна власникам майна, пошкодженого внаслідок пожежі, виявилася чималою. Так, за оцінкою експертів, власникові магазину, застрахованого СГ «ТАС» за договором страхування майна, в результаті пожежі було заподіяно збитків на загальну суму 375747 грн. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, визнала подію страховою та в повному обсязі виплатила клієнтові належне страхове відшкодування.
Нагадаємо, за статистикою компанії, СГ «ТАС» щоденно виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 2,81 млн грн, що є одним з найвищих показників в цілому по ринку.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас