Як зібрати дитину до школи і не переплатити при цьому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Як зібрати дитину до школи і не переплатити при цьому

Кредит&Депозит
857
Поки діти насолоджуються останніми тижнями канікул, батьки вже щосили готуються до нового навчального року. Для сімей, в яких є школярі, серпень за видатками можна порівняти з передноворічним груднем. Ми підготували шість порад про те, як не переплатити, збираючи дитину до школи.
1. Не закуповувати в найближчій крамниці
Часу до початку навчального року залишилося мало. Але не поспішайте отоварюватися в першій-ліпшій торговій точці. Якщо пошукати, завжди можна купити дешевше. Пройдіться по магазинах, ринках. Кінець літа – час шкільних базарів, на яких багато зі шкільного приладдя можна придбати на 10%-40% дешевше, ніж в магазинах.
2 Торгуйтеся
Обов’язково робіть це на ринках. У торговців шкільною «амуніцією» зараз сезон, і вони не соромляться накручувати ціни. При цьому вони розуміють, що він скоро закінчиться. Багато хто, щоб не «заморожувати» гроші в непроданій шкільній формі, запросто можуть скинути від 5 до 10% від початкової ціни.
Не соромтеся торгуватися і в магазинах. Особливо якщо ви знаєте, що десь неподалік торгують схожими рюкзаками або шкільними костюмами. Скажіть про це продавцю або адміністратору, і вам можуть зробити знижку.
3. Купуйте оптом
Канцелярське приладдя намагайтеся купувати про запас: на весь навчальний рік або більше. Можна зробити колективну покупку разом зі знайомими чи сусідами. Так у вас є шанс заощадити до 20%. До того ж ви надовго забудете про цю статтю витрат.
4. Вивчайте цiни в інтернет-магазинах
Онлайн майданчикам не потрібно платити за оренду торгових точок. Тому вони можуть собі дозволити робити хороші знижки. Часто, крім цього, вони пропонують і безкоштовну доставку. Ви зможете заощадити і гроші, і час.
5. Пам’ятайте про програми лояльності
Товарами для школи зараз торгують майже всі. Перше, що ви побачите, зайшовши, наприклад, в будь-який «Епіцентр» – шкільна форма. Канцелярське приладдя лежить на найвидніших полицях в «Сільпо», «Фуршеті», Novus. У всіх цих і багатьох інших магазинах є програми лояльності. Витративши чималу суму на школу, ви заробите бонуси, які зможете витратити на майбутні покупки. Цим потрібно користуватися.
 
6. Не бійтеся брати кредити
У багатьох кредити асоціюються з переплатами, але це не зовсім так. У період тотальних розпродажів або активного сезону – як, наприклад, наша підготовка до школи – за рахунок кредитних коштів можна купити товари з істотною знижкою і добре заощадити, навіть з урахуванням оплати за кредитом. Правильний кредит здатний знизити навантаження на сімейний бюджет в періоди великих витрат. У тому числі і напередодні початку навчального року.
 
Гарний приклад – сезонний цільової кредит «Шкільний» в Ідея Банку. Банк пропонує до 10 000 гривень на 2 два роки без додаткових страховок. Погашати його можна як рівними платежами, так і достроково – додаткових комісій за це банк не бере. Для оформлення потрібно прийти в найближче відділення Ідея Банку з паспортом та ідентифікаційним кодом.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас