Депозит Стандарт від Індустріалбанку знов у ТОП-15 депозитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депозит Стандарт від Індустріалбанку знов у ТОП-15 депозитів

Особисті фінанси
25
Депозит «Стандарт» від Індустріалбанку посів 14 позицію в рейтингу кращих депозитних програм в доларах США. Умови розміщення вкладів в доларах США строком на 3 місяці вивчали фахівці Prostobank.ua. У дослідженнях брали участь всі депозити різних банків з будь-якою виплатою відсотків і незалежно від можливості поповнення або часткового зняття з вкладу.
За даними Prostobank.ua середня ставка по таких депозитах становить 2,08% річних. За депозитною програмою «Стандарт» від Індустріалбанку ставка у доларах США на 3 місяці становить 3% річних.
Нагадаємо, що на початку червня саме депозитна програма «Стандарт» була визнана однією з кращих. Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підбило підсумки свого двадцять п’ятого «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів», де Індустріалбанк посів 11 позицію в рейтингу, вкотре підтвердивши рівень надійності та привабливості депозитів банку.
Депозит Стандарт від Індустріалбанку знов у ТОП-15 депозитів
Для виплати вкладу та відсотків банк відкриває платіжну картку, клас картки може змінюватися в залежності від суми депозиту:
Депозит Стандарт від Індустріалбанку знов у ТОП-15 депозитів
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас