ПУМБ подвоїв продажі страхових полісів ОСАГО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ подвоїв продажі страхових полісів ОСАГО

Особисті фінанси
31
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продовжує розвивати напрямок продажів страхових послуг від партнерів. Так, у другому кварталі 2019 року ПУМБ подвоїв продажі страхових полісів ОСАГО в порівнянні з аналогічним періодом у 2018 році.
Приріст продажів на кінець червня склав 102%. Найбільшу кількість страховок у другому кварталі було продано в Дніпропетровській і Запорізькій областях – 42% від загальної кількості.
«Продаж страхових полісів, що покривають класичні страхові ризики, дуже перспективна ніша для банку. Ми економимо час і зусилля клієнта: менеджер банку сам підбирає кращу пропозицію по страховці від шести провідних страхових компаній, а також допомагає оплатити поліс. Все займає від 15 до 20 хвилин максимум. Якщо ж клієнт раніше обслуговувався в банку, і інформація про нього вже є в базі, оформлення займає ще менше часу», – прокоментував начальник відділу банківського страхування роздрібного бізнесу ПУМБ В’ячеслав Меліхов
Нагадаємо, ПУМБ пропонує своїм клієнтам оформити страховки від 6 страхових компаній – АСКА, Арсенал Страхування, ARX, ІНГО, VUSO і АСКО ДС. Придбати страховий поліс можна як на сайті банку, так і в відділеннях і точках продажів ПУМБ. Також клієнти банку можуть оформити страховий поліс ОСАГО через месенджер Viber.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас