Банк "Кліринговий Дім" надає фінансову підтримку українським талановитим музикантам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Кліринговий Дім" надає фінансову підтримку українським талановитим музикантам

Особисті фінанси
13
В липні 2019 року АБ «Кліринговий Дім» організував фінансову підтримку українським талановитим музикантам і запросив їх на особисте знайомство.
Банк продовжує надавати грошову підтримку обдарованим музикантам для участі в майстер-класах Австрійської Академії Бароко з 2018 року.
Цей грант було започатковано для талановитих українських оркестрантів на отримання ними нових навичок та майстерності в їх професійній сфері. В цьому році музикантів запрошено як студентів на майстер-класи до Austria Barock Akademie (АВА), що в Альтмюнстері, Австрія. Майстер-класи, тема яких – музика епохи бароко, дуже унікальні, адже навчаються вони виконувати музичні твори у звучанні часів її створення.
Набуваючи знання під музику бароко, абітурієнти мають кращі можливості зробити свій мистецький шлях до пізнаванності більш легким, та саме музика надихне їх бути творчо незалежними у майбутньому.
Банк «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» пишається, що має змогу здійснювати фінансову підтримку талановитим українським музикантам і бути причетним до розвитку української музичної культури!
Ми найбільше цінуємо і віримо в добрі відносини, засновані на професіоналізмі та взаємовигідних рішеннях. Нам варто довіряти!
За матеріалами:
Кліринговий Дім
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас