УЗ планує заробляти на оренді нерухомого майна понад півмільйона щомісяця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УЗ планує заробляти на оренді нерухомого майна понад півмільйона щомісяця

Фондовий ринок
185
Станом на початок серпня 2019 року АТ “Укрзалізниця” залучило понад 580 тис. гривень додаткових надходжень від надання нерухомого майна компанії в оренду.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
Всі об’єкти виставлялися в системі ProZorro, що зробило процес максимально відкритим. Загалом було проведено 36 аукціонів. Але зараз головна мета компанії – зрозуміти, що ринку найцікавіше, і запропонувати саме ці об’єкти, розповіли в держкомпанії.
В УЗ кажуть, що станом на початок серпня 2019 року вже укладено 11 договорів оренди та ще 18 – на стадії укладання. Найбільшим і найдорожчим лотом стала частина будівлі цеху в місті Кам’янське Дніпропетровської області, яку “Укрзалізниця” надасть в оренду за майже 176 тис. гривень на місяць. Ще сім об’єктів компанія виставить на наступні торги, які відбудуться 9 серпня цього року.
Загалом в 2019 році правління “Укрзалізниці” погодило майже 80 об’єктів нерухомого майна для надання його в оренду. Передбачено віддати частини нежитлових приміщень, адміністративних будівель, складів вокзалів, локомотивних і вагонних депо та інших об’єктів, які не використовуються компанією. Всього в “Укрзалізниці” нарахували понад 1300 таких об’єктів.
Орендні лоти пропонуються по всій Україні, об’єкти розташовані і в великих містах, і на маленьких станціях. Всі лоти відображаються на офіційному сайті ProZorro з можливістю пошуку об’єктів в конкретному місті. Також з лотами можна ознайомитися на сайті “Укрзалізниці”.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас