Windrose виконуватиме президентські рейси за 35,1 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Windrose виконуватиме президентські рейси за 35,1 млн грн

Фондовий ринок
592
Авіакомпанія Windrose (“Роза Вітрів”) буде здійснювати літерні перевезення на середньомагістральних напрямках і надавати послуги з резервування для державного авіаційного підприємства “Україна”.
Згідно з інформацією в системі ProZorro, термін поставки послуг – до 31 грудня 2019 року.
Контракт вартістю 35,1 млн грн укладено за підсумками переговорної процедури. Оплата – по факту надання послуг протягом 20 робочих днів. Джерело фінансування – кошти ДП “Україна” на 2019 рік.
Windrose заснована в 2003 році. Основним напрямком діяльності є організація і виконання чартерних, корпоративних, туристичних і VIP-рейсів.
Парк компанії налічує сім літаків Airbus (c урахуванням того, що повертається лізингодавцю): чотири літаки Airbus-321, два – Airbus-320, один – далекомагістральний Airbus-330.
За твердженням деяких ЗМІ, авіакомпанія Windrose входить в сферу впливу фінансово-промислової групи “Приват”, співвласником якої є Ігор Коломойський. Водночас офіційно така інформація не підтверджена. У Державному реєстрі юросіб засновниками компанії значаться ТОВ “Райдел” (Київ), ТОВ “Феста”, “Ренлі” (Дніпро) і дві кіпрські компанії Bregenzer Limited і Perfekciy Ltd.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас