Лондонська фондова біржа купує Refinitiv за $27 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лондонська фондова біржа купує Refinitiv за $27 млрд

Фондовий ринок
1008
London Stocks Exchange Group (LSEG), власник Лондонської фондової біржі, домовився про придбання Refinitiv Holdings Ltd., другого найбільшого світового постачальника фінансової інформації, з його акціонерами – консорціумом інвестфондів на чолі з Blackstone і Thomson Reuters.
Як повідомляється в прес-релізі біржі, в результаті угоди Refinitive оцінений приблизно в $27 млрд разом з боргами. Акціонери Refinitiv отримають в LSEG, яка розширила свій бізнес, близько 37% акцій і менше 30% голосів.
Біржа вважає, що завдяки придбанню мережі торгових і інформаційних терміналів, що належать Refinitive, вона зможе збільшити свої можливості в доставці даних, диверсифікувати спектр активів, що торгуються, розширити доступ до цільової аудиторії.
Крім того, в результаті угоди LSEG стане найбільшим акціонером онлайн-майданчика для операцій з облігаціями Tradeweb і власником платформи для валютних торгів FXall. Акції Tradeweb торгуються на Nasdaq.
Сукупна річна виручка LSEG і Refinitiv за підсумками 2018 року перевищила 6 млрд фунтів стерлінгів, зазначається в повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас