Dragon Capital придбав торгово-розважальний центр Smart Plaza Obolon в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dragon Capital придбав торгово-розважальний центр Smart Plaza Obolon в Києві

Фондовий ринок
618
Компанія URE Holding Limited, що входить в групу компаній Dragon Capital, завершила угоду з придбання торгово-розважального центру Smart Plaza Obolon в м. Київ площею близько 13 тис.кв.м, девелопером якого виступала компанія A-Development. Вартість угоди не розголошується.
Торговий центр Smart Plaza Obolon із загальною орендною площею понад 9 тис.кв.м розташований в густонаселеному житловому районі Києва поряд зі станцією метро «Мінська». Відкриття ТРЦ відбулося в січні 2019 року. Якірними орендарями об’єкта є «Сільпо», Comfy, KFC і «Євразія».
«Торгово-розважальний центр Smart Plaza Obolon стане п’ятим в цілому і третім в Києві об’єктом в нашому портфелі торгової нерухомості, загальна площа якого вже перевищила 170 тис.кв.м», – коментує угоду Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital.

Довідка Finance.ua:

  • Dragon Capital — одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює у сфері прямих інвестицій та фінансових послуг, надаючи повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних та приватних клієнтів. Компанія була заснована у 2000 році у Києві та має успішний 19-річний досвід прямих інвестицій в Україні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас