Бухгалтерія онлайн від ТАС24 Бізнес допоможе ФОП не потрапити до списку податкових перевірок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бухгалтерія онлайн від ТАС24 Бізнес допоможе ФОП не потрапити до списку податкових перевірок

Казна та Політика
14
Нещодавно ДФС повідомила як буде відбирати ФОПів для перевірок. До плану-графіку перевірок потраплять ФОПи з високим рівнем ризику несплати податків і зборів. Однак, дуже часто у лавах «щасливчиків» для перевірки опиняються не ті, хто порушує законодавство, а ті, хто просто не зміг навести лад у своїй бухгалтерії. Тому важливо якомога швидше впорядкувати всі документи і для цього є швидке та зручне рішення – безкоштовна Бухгалтерія онлайн від ТАС24 Бізнес.
Бухгалтерія онлайн — це не тільки онлайн система ведення обліку, це також база знань, що допомагає зорієнтуватися в складних аспектах і впорядкувати документи, які найчастіше перевіряють податківці. Фахівці ТАС24 Бізнес вивчили всі важливі аспекти перевірок і складнощі, які традиційно виникають у ФОПів при формуванні звітності. І зібрали відповіді та рекомендації з усіх важливих питань у базі знань. Отже тепер всі ФОПи можуть отримати вичерпну інформацію щодо:
  • декларування в повному обсязі доходів від здійснення підприємницької діяльності
  • правильного визначення обсягу доходу при використанні РРО та еквайрингу
  • надання в оренду ПП власного нерухомого майна (загальна житлова площа 100 кв. м або нежитлова площа 300 кв. м)
  • надання фізичною особою-підприємцем поворотної фінансової допомоги юридичним особам або СПД (КВЕД надання поворотної фінансової допомоги відноситься до коду 64 «Надання фінансових послуг, крім страхування та пенсійного забезпечення» і є забороненим видом діяльності для платників єдиного податку)
  • наслідків надання послуг юридичним особам платником єдиного податку першої та другої груп
та інших питань
Бухгалтерія онлайн вже повністю змінила погляд клієнтів ТАС24 Бізнес на ведення бухгалтерії. Але на цьому ми не зупиняємось. ТАС24 Бізнес активно створює нові сервіси для своїх клієнтів і нещодавно запустив також “Бухгалтерію онлайн +». Це новий функціонал в Клієнт-Банку, який дозволяє всього за 400 грн на місяць повністю передати всю бухгалтерію на аутсорс і присвятити весь свій час розвитку бізнесу.
Підключайте послуги «Бухгалтерія онлайн» та «Бухгалтерія онлайн +» в Бізнес-каталозі ТАС24 Бізнес і позбавтесь страху податкових перевірок!
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас