В moneyveo стар-р-р-тував шалений “Феррарі-вікенд в Італії”! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

В moneyveo стар-р-р-тував шалений “Феррарі-вікенд в Італії”!

Кредит&Депозит
208
Сервіс онлайн-кредитування moneyveo запустив нову акцію для клієнтів.  П’ятеро її переможців поїдуть у вересневий тур до Італії, де проведуть незабутній вікенд “з присмаком драйву та швидкості”! На щасливчиків чекають оглядини заводу Феррарі, його музею в Маранелло та довготривалий тест-драйв найспритнішого спорткару сучасності! 
В moneyveo стар-р-р-тував шалений “Феррарі-вікенд в Італії”!
“Наша чергова акція націлена на підтримку іміджу Красави серед клієнтів. Після успіху “Дня Красави”, де переможці вигравали luxury-день в Києві, ми вирішили піти далі. Наступний крок не менш крутий — акція “Феррарі-вікенд в Італії”. Бо хто з нас не мріє про тест-драйв на Феррарі, та ще й на батьківщині цього суперкару? Наші переможці побувають в країні, що славиться фантастичними краєвидами і особливим колоритом. Та ще протестують одну з найкрутіших машин — Феррарі”, — каже CCO moneyveo Максим Параска. 
Участь в акції візьмуть ті, хто оформить кредит від 4000 грн на 10 днів або більше у період з 22 липня по 1 серпня. Переможці обиратимуться випадковим чином з 29 липня по 2 серпня на сайті random.org. Більш детально про умови акції на сайті
Нагадаймо, що moneyveo — лідер серед мікрофінансових організацій країни. Сервіс видає миттєві онлайн-кредити резидентам України. moneyveo часто проводить цікаві заходи для своїх клієнтів. Нещодавно з успіхом пройшла акція “День Красави”, концептуальним продовженням якої є “Феррарі-вікенд в Італії”.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас