В УЗ назвали розмір приватного локомотивного парку в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В УЗ назвали розмір приватного локомотивного парку в Україні

Фондовий ринок
498
За оцінками АТ “Укрзалізниця”, загальний розмір приватного локомотивного парку в Україні становить 2,5 тис. штук.
З них 996 локомотивів допущені на магістральні лінії для транспортування промислових вантажів до залізничних станцій, розповів директор з розвитку бізнесу компанії Андрій Рязанцев.
Ще частина тепло- і електровозів використовуються всередині підприємств або кар’єрів.
У зв’язку з цим в УЗ вирішили запропонувати приватним власникам локомотивної тяги послуги з ремонту на потужностях компанії.
“Цей парк на сьогодні ремонтується власниками в різних умовах, частина – на наших заводах, частина – в інших місцях. Саме тому ми бачимо потенціал для бізнесу – пошук замовлень для наших локомотиворемонтних заводів. Тим більше, що наші заводи спеціалізуються на ремонті не тільки локомотивів, але і вузлів до них”, – заявив Рязанцев.
За словами представника “Укрзалізниці”, компанія бачить попередню зацікавленість у запропонованих послугах.
“Зі свого боку “Укрзалізниця” задекларувала готовність стати більш гнучкою в ціноутворенні і максимально клієнтоорієнтованою. Особлива увага буде прикута до якості проведених ремонтів і технічного обслуговування. “Укрзалізниця” готова сідати за стіл переговорів і домовлятися з замовниками про взаємовигідні умови співпраці”, – додав Рязанцев.
Повний список робіт представлено в каталозі УЗ.
До складу акціонерного товариства входять три локомотиворемонтні заводи: Львівський локомотиворемонтний завод, Дніпропетровський тепловозоремонтний завод і Запорізький електровозоремонтний завод. У компанії запевняють, що заводи мають повний цикл всіх видів обслуговування і ремонтів, сертифікати на всі види робіт, матеріально-технічну базу, власні лабораторії і випробувальні центри.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас