Toyota заборгувала дилеру майже 16 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota заборгувала дилеру майже 16 мільйонів

Фондовий ринок
835
Каліфорнійський дилер стверджує, нібито компанія намагалася покарати його за розробку ефективнішого способу обробки відгуків клієнтів.
Toyota повинна заплатити 15,8 мільйона доларів дилеру з Каліфорнії. Той стверджує, нібито японський концерн мстився йому за розробку спеціального програмного забезпечення, в якому клієнти залишали свої відгуки. Через це Toyota витратила мільйони доларів на ремонти автомобілів.
Колегія суду присяжних в Санта-Ана в понеділок визнала Toyota відповідальною за несправедливе втручання в контракт, який компанія уклала з двома автосалонами Роджера Хогана.
Як заявив адвокат Хогана Амнон Сігел, інші представництва повинні знати, що Toyota не повинна неправильно вирішувати питання безпеки і не має права вживати відповідних заходів проти дилерських центрів за їхню прихильність безпеці без наслідків.
Власник Capistrano Toyota і Claremont Toyota звинуватили японську компанію в приховуванні намірів витіснити його зі своєї системи франшиз ще в січні 2011-го року. Якраз в цей час інвестор вкладав мільйони доларів в розширення і оновлення своїх дилерських центрів.
Хоган же стверджував, що його програма Autovation, запущена в 2011-му році після масового відкликання автомобілів з ринку через раптовий розгін, була набагато ефективнішою, ніж власна система Toyota. Зокрема, краще встановлювала особи клієнтів і наводила контакти з тими, чиї машини так і не були відремонтовані.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас